Ons doel is om het winkelen bij Stickervaria stressvrij en plezierig te maken. Met ons recht van retour geven we je gemoedsrust, wetende dat je altijd de mogelijkheid hebt om je aankoop te heroverwegen. Dus winkel met vertrouwen en weet dat we er zijn om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met je ervaring bij ons.

Ben je niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen zorgen! Bij ons heb je het recht van retour. We vinden het belangrijk dat je volledig tevreden bent met je aankoop.

Met ons recht van retour bieden we je de mogelijkheid om je aankoop binnen 14 dagen terug te sturen en je geld terug te krijgen. Of je nu besluit dat het product niet aan je verwachtingen voldoet of dat je simpelweg van gedachten bent veranderd, we staan klaar om je te helpen.

Het proces is eenvoudig en moeiteloos. Neem gewoon contact met ons op via info@stickervaria.com en laat ons weten dat je van het recht van retour gebruik wilt maken. We zullen je begeleiden bij de stappen die je moet nemen en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.

Ben je niet tevreden over een besteld product? Dat is jammer, maar het is geen probleem om je product terug te sturen. Je kan het product binnen 14 dagen na je wettelijke recht van 14 dagen bedenktijd retourneren.

Een paar dingetjes om te onthouden zijn dat de verzendkosten voor je retour voor eigen rekening zijn en dat de artikelen die je terug wil sturen, niet beschadigd of geopend mogen zijn. 

© 2024 Stickervaria | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel